e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

O Δήμος Γαλατσίου ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα(1) άτομο ειδικότητας Τ.Ε. Νοσηλευτικής, για την  στελέχωση των Δημοτικών Ιατρείων, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του γραφείου κοινωνικής αλληλεγγύης ,συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 20 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το αρ.8 του υπαλληλικού κώδικα.(καταδίκη ,υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν:

  • Αίτηση.
  • Φ/Α του Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.
  • Φ/Α του τίτλου σπουδών που διαθέτουν.
  • Φ/Α της άδειας άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή/Νοσηλεύτριας.
  • Φ/Α της ταυτότητας μέλους της Ένωσης νοσηλευτών/τριών Ελλάδος(Ε.Ν.Ε.)
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986,στην οποία  ο ενδιαφερόμενος  να δηλώνει αν έχει κώλυμα η όχι για την πρόσληψή του κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλεγεί όποιος: α) έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής· β) είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε· γ) έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή· δ) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση

καθώς και από κάθε άλλο στοιχείο  το οποίο να αποδεικνύει την επιστημονική και επαγγελματική επάρκειά  τους.

 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους ,στο πρωτόκολλο του Δήμου Γαλατσίου  

(Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους 11146 Γαλάτσι

τηλ.213 2055325).

 

Η προθεσμία υποβολής  των αιτήσεων είναι  δέκα (10) ημέρες ,από  25.10.2016 έως 03.11.2016.

Το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι πρόκειται να δημιουργηθεί παιδικό-νεανικό τμήμα χορωδίας, στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης.

Συνεπώς καλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Παιδικό- Νεανικό Τμήμα της χορωδίας του Δήμου να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας το σχολείο, την τάξη, το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 213-2055377 (Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Μαρία Δάσκα- Σώμου). 

Στη Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές και μαθήτριες από την Ε’ Δημοτικού έως και την Γ’ Γυμνασίου. Η εγγραφή  γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον μαέστρο Σπύρο Παπαδάτο και η επιλογή θα γίνεται πάντα κατόπιν τυπικής ακρόασης. Επίσης, για την εγγραφή του/της μαθητή/τριας είναι απαραίτητη και η προσκόμιση μιας μικρής φωτογραφίας με το όνομα στο πίσω μέρος.   

 

                                                        

 

Aναρτήθηκε ο πίνακας επιτυχόντων για την προκήρυξη ΣΟΧ2-2016,που αφορά τη πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στους  βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γαλατσίου..

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΟΧ 2 .2016 1ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΟΧ 2 .2016 1 ( pdf 42KB )
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΟΧ 2 .2016 1ΑΣΕΠ ΤΕ 2016 ( pdf 719KB )
ΣΟΧ 2 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ 2016ΣΟΧ 2 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ 2016 ( pdf 40KB )
ΣΟΧ 2 ΔΕ ΒΟΗΘ. ΒΡΕΦ.1ΣΟΧ 2 ΔΕ ΒΟΗΘ. ΒΡΕΦ.1 ( pdf 153KB )
ΣΟΧ 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1ΣΟΧ 2 ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 ( pdf 54KB )
ΣΟΧ 2 ΥΕ ΚΑΘΑΡ. 1ΣΟΧ 2 ΥΕ ΚΑΘΑΡ. 1 ( pdf 164KB )

 

Aναρτήθηκε επίσης ο πίνακας κατάταξης για τους επιτυχόντες της προκήρυξης ΣΟΧ1-2016,που αφορά προσλήψεις εργοθεραπευτών και κοινωνικών λειυουργών

ΣΟΧ1-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ-TEΣΟΧ1-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ-TE ( pdf 349KB )
ΣΟΧ1-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ-TEΣΟΧ1-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ-TE ( pdf 472KB )
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΣΟΧ12016ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ ΣΟΧ12016 ( pdf 214KB )