e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Όπως έγινε γνωστό, χθες βράδυ  διαπιστώθηκε, ότι τα ψηφοδέλτια που είχε τυπώσει ο συνδυασμός του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, ήταν άκυρα.Όήταν λογικό έγιναν τεράστιες προσπάθειες όλη την νύχτα για την επαναεκτύπωσή τους και τελικά το πρωή της Κυριακής παραθόθηκαν τα νέα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα.Το πρόβλημα όμως ήταν και τα ψηφοδέλτια που είχαν μοιραστεί σε πολλά άτομα τις προηγούμενες ημέρες και έπρεπε με κάποιο τρόπο να ενημερωθούν πριν προλάβουν να ψήφίσουν.

Την ενημέρωση αυτή, που γίνεται σήμερα από το πρωί σε όλα τα εκλογικά τμήματα, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση"

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Καταγγέλλουμε τις ανοίκειες τακτικές προσπάθειας επηρεασμού του εκλογικού σώματος από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Γαλάτσι Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο», του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, με πρόσχημα την ενημέρωση των εκλογέων για τα παράτυπα ψηφοδέλτια της συγκεκριμένης παράταξης.

 

Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη!

 

Καλούμε τον Δήμαρχο και τη δημοτική του παράταξη, να σεβαστούν την εκλογική διαδικασία.

Είναι σαφές ότι οποιοδήποτε παράτυπο ψηφοδέλτιο οποιασδήποτε παράταξης είναι ΑΚΥΡΟ!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση,

Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

Τάσος Οικονόμου

Μάνθος Ιμπριάλος

Επειδή «η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δική σου» (ή τη δική μου ή τη δική σας) «μελαγχολία» - όπως θα έλεγε ο «παλιός Διονύσης» - έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιούς θα αφήσεις!

Τώρα λοιπόν, ελάχιστες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, είναι όμορφη η στιγμή, για να κάνουμε το βήμα, ενισχύοντας παντού τη «ΛαΪκή Συσπείρωση» σημαδεύοντας την Πολιτική που θυσιάζει τις ζωές και το βιός μας στο βωμό του κέρδους!

Η Αριστερά δεν ηττήθηκε, οι αγωνιστές και οι προοδευτικοί άνθρωποι δεν ηττήθηκαν, γιατί υπάρχουν οι κομμουνιστές, υπάρχει το ΚΚΕ που ποτέ δεν γονάτισε!

Αυτό που ηττήθηκε είναι «κάτι» που υποδύθηκε την «αριστερά» για να την εξευτελίσει!

Ας το πάρουμε αλλιώς, για τις ανάγκες των πολλών, με τόλμη και ανιδιοτέλεια κόντρα στους «πρασινο-μπλε – ροζ» επίδοξους διαχειριστές (και στην Τοπική Διοίκηση) της ίδιας βάρβαρης πολιτικής, που μας καίνε, μας πνίγουν, μας φτωχοποιούν στο όνομα της «κανονικότητας, του ρεαλισμού και των επενδυτικών βαθμίδων»!

Ιορδάνης Θωμαϊδης

Συνταξιούχος Δημοσιογράφος,Αρχισυντάκτης Δελτίου Ειδήσεων ΕΡΤ...

 

 

Την Παρασκευή το βραδυ, ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος ,έκλεισε την προεκλογική περίοδο , με την κεντρική του ομιλία, σε μια μεγάλη συγκέντρωση,  στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο που μέχρι πρότινος υπήρχε το κτίριο που στέγαζε το Goody' s και μετά το πέρας των εργασιών του Μετρό , θα αποτελέσει τμήμα της Κεντρικής Πλατείας της πόλης μας.

Όπως ήταν λοιπόν λογικό, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα που έγιναν ,με την αγορά και γκρέμισμα του κτιρίου, για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών δεκαετιών. Ένα έργο που θα δώσει ανάσα και ταυτότητα στην πόλη...όπως είπε.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος,μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, παρουσίασε τα πεπραγμένα της 4ετίας 2019-2023. Μίλησε για τα  μικρά και  μεγάλα έργα της Δημοτικής Αρχής.


Μίλησε  για έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους. Όπως είπε, η αγορά του οικοπέδου και η  αναβίωση του θερινού σινεμά Ζαϊρα, η ανάπλαση του Λόφου του Παιδιού, οι δύο νέοι  Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, η δημιουργία 3 Δημοτικών πάρκινγκ και η παραχώρηση χρήση της ΛΑΤΌ, είναι έργα που θα αλλάξουν την όψη της πόλης.

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος ,εμφανίστηκε σίγουρος για την νίκη του και ζήτησε από τον κόσμο να τον ενισχύσει, ώστε να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν  ξέχασε να αναφερθεί για μια ακόμα φορά  και να ευχαριστήσει , τους συνεργάτες του, τους υπαλλήλους του Δήμου και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις , για τον εποικοδομητικό τους ρόλο.