Η Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γαλατσίου με υποψήφιο δήμαρχο, τον εργαζόμενο στις τηλεπικοινωνίες και συνδικαλιστή Σταύρο Σκεύο. Για να καταγγείλει και να αγωνιστεί εναντία στη μετατροπή των Δήμων σε όργανα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και να προτάξει μια ριζικά διαφορετική λογική στη διαχείριση των οικονομικών του πόρων προς όφελος των κοινωνικών αναγκών. Για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, του περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων και φτωχών λαϊκών στρωμάτων, την αλληλεγγύη και ψυχαγωγία, τις ανθρώπινες ηθικές και πνευματικές αξίες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Για να συνδέσει τα μικρά και μεγάλα τοπικά προβλήματα με τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία. Για να προτάξει άλλες δομές διοίκησης του Δήμου μας, που θα στηρίζονται σε μορφές αυτοοργάνωσης, σε επιτροπές και συνελεύσεις στις γειτονιές. Για να υπάρχει μια φωνή αντιπολίτευσης υπέρ των εργατικών συμφερόντων, που θα ενημερώνει και θα κινητοποιεί τους δημότες. Μόνο έτσι μπορεί ο Δήμος μας να γίνει πραγματικό όργανο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ασπίδα προστασίας και κέντρο αγώνα.

ΕΝΑΝΤΙΑ σε:

 

  • ακρίβεια και φτώχεια
  • πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών
  • μαύρες και ελαστικές εργασιακές σχέσεις
  • ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων αγαθών, της παιδείας και της υγείας
  • κάθε καταστροφή του Περιβάλλοντος
  • κάθε εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο
  • καταστολή, περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων, εθνικισμό και ρατσισμό

 

Η Δημοτική Κίνηση «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» στο δήμο Γαλατσίου πραγματοποιεί ΕΚΔΗΛΩΣΗ παρουσίασης των θέσεων και του ψηφοδελτίου μας

θέσεων και του ψηφοδελτίου μας

 

Σάββατο 30/9 στις 6:30μμ.στην πλατεία Πηγής- Αγίας Γλυκερίας

 

 


Η υποψήφια δήμαρχος Γαλατσίου, Αγγέλικα Σαπουνά, και οι υποψήφιοι/ες 
δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Γαλάτσι Από Κοινού παρουσιάζουν τις προτάσεις τους  και συζητούν  μαζί σας, στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, που οργανώνουν  την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού,  Βεϊκου και Πρωτοπαπαδάκη στις 7.30 το απόγευμα.

 

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00 , o Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, παρουσιάζει στο Θέατρο του Άλσους Βεϊκου, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Γαλάτσι-Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο"

 

O Μάνος Γιαννουδάκης γεννήθηκε πριν 41 χρόνια στο Γαλάτσι, το οποίο είδε σιγά σιγά να μεταμορφώνεται σε μια περιοχή, που εξ’ αιτίας της έλλειψης οράματος και προγράμματος, απέκτησε τα προβλήματα των μεγάλων σύγχρονων πόλεων…όπως κυκλοφοριακό, χώροι στάθμευσης, μη ασφαλή πεζοδρόμια και ελάχιστοι  χώροι άθλησης 

Είναι απόφοιτος των ΙΕΚ Γαλατσίου της σχολής  Ηλεκτρονικών Οπτικοακουστικων Μέσων στα ΙΕΚ  Γαλατσίου, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον τομέα της υποκριτικής σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Ζει  και   εργάζεται  στο Γαλάτσι, συνεχίζοντας την λειτουργία  της  οικογενειακής επιχείρησης, το πολύ γνωστό πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου

Θέλοντας να συνεισφέρει  στην βελτίωση της καθημερινότητας  με νέες προτάσεις  και εκτιμώντας την στάση και τις θέσεις του Γερμάνου Μελισσουργού για το μέλλον του Γαλατσίου, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί του στις Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

  694 821 7525

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Emmanouil Giannoudakis

 

 

Παρουσία πολύ κόσμου  και υποψηφίων  Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης  τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης, "Γαλάτσι - Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ,ενώ μετά το τέλος αυτού, ακολούθησαν τα συνηθισμένα "πηγαδάκια" μεταξύ υποψηφίων και πολιτών.

Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, σε χώρο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί!!

 

Το εκλογικό κέντρο, όπως και το 2019, βρίσκεται στην οδό Βεϊκου 42

 


Foto: FB Κυριακος Μπουρας

 

 


Foto: FB Κυριακος Μπουρας