Η προεκλογική αυλαία πέφτει την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 8 το βράδυ,με την κεντρική ομιλία του Δημάρχου   Γαλατσίου και  επικεφαλής του Συνδυασμού "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο", Γιώργου Μαρκόπουλου.

 

 

Την  Πέμπτη 23 Μαΐου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Γαλάτσι.Ζούμε εδώ" και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ζώμπος πραγματοποιεί  την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στη Λεωφ. Βεΐκου 26 (εκλογικό κέντρο)

Την Τετάρτη 22 Μαίου  η Έλενα Ζέρβα υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό "Γαλάτσι του Αύριο" ,πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική ομιλία, στο εκλογικό κέντρο

 

 

Η υφυπουργός  Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, συνεδρίασαν με θέμα τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Με γνώμονα την ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης, τον Διάλογο, την Διαφάνεια στο Δημόσιο βίο και το Σχέδιο για την Ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει ....για την Δημαρχία Γαλατσίου, την υποψηφιότητα του Κώστα Ζώμπου και του συνδυασμού «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ».

Πηγή:AYTOΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση-συνέντευξη εφ' όλης της ύλης , του υποψηφίου Δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, στην ιστοσελίδα Κατιούσα.

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης ,μίλησε για τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Διοίκηση -και όχι αυτοδιοίκηση πλέον- το ρόλο που μπορεί να παίξει μια κόκκινη δημοτική αρχή, για τα τοπικά προβλήματα του Δήμου και πώς συνδέονται με το γενικό πολιτικό πλαίσιο. Όπως αναφέρει, σε τελική ανάλυση το βασικό ζήτημα δεν είναι μόνο να φτιαχτεί μια πλατεία -αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κεντρική πλατεία στο Γαλάτσι- αλλά ο κόσμος που θα συγκεντρώνεται σε αυτήν: αν θα είναι εργαζόμενοι με δικαιώματα, συνταξιούχοι με αξιοπρέπεια κτλ ή όχι. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί, στο Άλσος, το ΠΑΛΑΙ....ακόμα και για το πάρκο σκύλων μίλησε