e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Η ομάδα του Παπάγου  πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Γαλατσίου, όπου επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ για τη 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Επί της ουσίας, οι «στρατηγοί» πέτυχαν να μετουσιώσουν τις απειλητικές τους επιθέσεις, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που ήταν φλύαροι.

Ο Παπάγος άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό χάρη σε ψύχραιμο πλασέ του Μπράτσου σε μία εξαιρετικά εκτελεσμένη αντεπίθεση (0-1), ενώ στο 84' ο Κουλούρης πήγε σε προσωπική προσπάθεια, κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση νίκησε τον Θεοφανίδη με σουτ για το 0-2.

Διαιτητές: Σύψας, Κόλλιας-Λιαμπότης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς (46' Μπαϊράμι), Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Μπατζέλης, Δουδουμόπουλος, Μπάτσι (90' Αρετάκης), Νταβαρίνος, Γιαννόπουλος (64' Ντούνης), Θεοδωρακάτος, Τουλούμης

 

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Νούτσος (80' Καπάνταης), Γύπαρης (65' Μπάμη), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασνέτση (65' Θ. Δρυμωνίτης), Μπράτσος, Φατούρος, Κωστόπουλος (68' Παπαναστασίου), Κασβίκης, Κουλούρης

 

 

Η άλλη ομάδα της πόλης,  η Κορωνίδα, γνώρισε και αυτή την ήττα με 3-0 από την Δόξα Γκύζη, στο γήπεδο της Αλεπότρυπας. 

 

ΠΗΓΗ SOCCER LIVE

 

 

 

Οι δυο ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας, που βρίσκονται την φετεινή χρονιά και οι δύο στον ίδιο Όμιλο(3ο) της Β' ΕΠΣΑ, βρέθηκαν αντιμέτωπες χθες , για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι που ερχόταν από δυο συνεχόμενες ήττες , επικράτησε άνετα με 3-0 της Κορωνίδας.

 

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Θεοδωρακάτος άνοιξε το σκορ με φοβερό βολ πλανέ από σέντρα του Μπάτσι (0-1), με τα άλλα δύο γκολ να έρχονται στο τελευταίο εικοσάλεπτο για να εδραιώσουν την επικράτηση των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο 70' ο Αρετάκης δέχθηκε την πάσα από τον Τουλούμη και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2 και δέκα λεπτά μετά (80') ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ, αξιοποιώντας με πλασέ την κάθετη πάσα που του έβγαλε ο Μπάτσι (0-3).

Διαιτητές: Μαράνος, Μαραθωνίτης-Γκούντας

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Γιαννόγλου, Κορρές (86' Σερέτης), Καράμπελας, Βελέντζας (81' Κονιτόπουλος), Μαύρος (81' Μίγκα), Σκέμπι (70' Σοατζόγλου), Μπρούμας, Τσίκας (70' Γεωργιτσόγλου), Κουτσοβέλης, Τσελέντης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσέπας, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Π. Μπατζελής, Δουδουμόπουλος, Αρετάκης (82' Κ. Μπατζέλης), Μπάτσι (87' Θεοδωρόπουλος), Γιαννόπουλος (72' Πάντος), Θεοδωρακάτος (82' Παπαδόπουλος), Τουλούμης (87' Τσαπατώρης).

 

Πηγη & foto : Soccer live

 

 

 

 

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες είχε σημειώσει μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η Κορωνίδα επέστρεψε στις επιτυχίες και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη του 3ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κόκκινοι του Π. Πάτσιου επικράτησαν με 2-0 της Ιεράπολης στο γήπεδο Ορυζομύλων, χάρη σε δύο γκολ που σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52ο λεπτό ο Τσίκας άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Αναστασιάδη (0-1), ενώ στο 95' ο Κονιτόπουλος σε αντεπίθεση «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του με προσωπική ενέργεια και πλασέ, αφού πρώτα ντρίμπλαρε και τον αντίπαλο γκολκίπερ
.

Διαιτητές: Γουρέλης, Λεονταρίδης-Μπάγιας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Κανελλόπουλος, Γριμάνης, Γιάκαλος (85' Φατούρος), Βιτουλαδίτης, Κόκκαλης (61' Πλατανίτης), Χαρίτος, Καραγεώργος (74' Αλευράς), Ανδρονιώτης, Λιβέρης, Πετεινάκης (61' Κασιμάτης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Ιωαννίδης, Γιαννόγλου (61' Ντόγια), Κορρές, Καράμπελας, Βελέντζας, Μαύρος, Σκέμπι (87' Κονιτόπουλος), Μπρούμας, Τσίκας (74' Γεωργιτζόγλου), Αναστασιάδης (87' Μούκα), Τσελέντης.

 

 

 

Αντίθετα, ο ΠΑΣ Γαλάτσι υπέστη τη δεύτερη(συνεχόμενη) ήττα στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΠΟ Ψυχικού.

Λίγο πριν την λήξη του Α' ημιχρονου και συγκεκριμένα , στο 44', οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 , ενώ στο 67' πέτυχαν το 2-0. 

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Σ. Νικολάου-Παπαηλίας

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Σφακιανάκης, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμης (77' Τσαπατσώρης), Μπάτσι, Γεωργαντώνης (75' Τσεπάς), Γιαννόπουλος (67' Πάντος), Θεοδωρακάτος, Τουλούμης

 

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Τσελίκας, Γιαννίκος, Κυφωνίδης, Τσίκος (5' λ.τ. Μεταξάς), Παρσαλής (70' Μακρίδης), Γεντίκης, Γραμμένος, Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Κώττης (81' Χειμαριός).

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

 

Μια ακόμα νίκη για τον ΠΑΣ Γαλάτσι, που  6 αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ, τον διατηρεί στην  πρώτη θέση, χωρίς να έχει γνωρίσει ήττα.

Την Κυριακή στο γήπεδο του Άλσους , με γκολ του Γεωργαντώνη και Μπαϊράμι, επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Καλαμακίου.

 

Η άλλη ομάδα της πόλη μας , η Κορωνίδα, δεν τα κατάφερε στο Αιγάλεω απέναντι στον τοπικό Διαγόρα και ηττήθηκε με 2-1.