e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Δεν μπήκε με το δεξί η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΠΑΣ Γαλάτσι,αφού στον πρώτο αγώνα του 2016 που έγινε το Σάββατο ,ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από τον Άρη Χολαργού!

Η ομάδα του Γαλατσίου δεν μπόρεσε να ανατρέψει στο 2ο ημίχρονο  το γκολ που δέχθηκε   στην εκπνοή του 1ου (43').

Διαβάστε περισσότερα

 

Η ώρα της ετήσιας γιορτής του ελληνικού Ποδοσφαίρου Σάλας έφτασε! Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου (6μ.μ.), στο κλειστό του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, θα διεξαχθεί το 4ο ετήσιο ALL STAR GAMEΠοδοσφαίρου Σάλας – 5Χ5, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (ΠΕΠΣΣ), υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου».

Η εκδήλωση, πέρα από το παιχνίδι μεταξύ των καλύτερων του ελληνικού Ποδοσφαίρου Σάλας, θα έχει και πολλές εκπλήξεις.… Το παρών θα δώσουν, μεταξύ άλλων, παλαίμαχοι άσοι του κλασικού ποδοσφαίρου, μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, που θα βοηθήσουν με την παρουσία τους το έργο της ΠΕΠΣΣ για τη συλλογή χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Παρόντες θα είναι και οι παλαίμαχοι άσοι των σωματείων του Δήμου Γαλατσίου, καθώς και παλαίμαχοι διεθνείς με την εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας. Η βραδιά θα κλείσει με την απονομή των βραβείων «Futsal Best Of The Best Awards», που απονέμει κάθε χρόνο η ΠΕΠΣΣ στους διακριθέντες αθλητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, στηρίζοντας την προσπάθεια της ΠΕΠΣΣ και του Δήμου Γαλατσίου να δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και χαράς στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, μέσα στις γιορτινές μέρες που διανύουμε!

 

O ΠΑΣ Γαλάτσι επέστρεψε στις νίκες,αφού κατάφερε να κερδίσει στο Περιστέρι με 1-0 την τοπική Άμιλλα.Το νικητήριο γκολ πέτυχε με φάουλ στο 63' ο Παπαδάκης,ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ  Φραγκουλόπουλος, λίγο νωρίτερα είχε αποκρούσει πέναλτι.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Βασιλάκης Χ., Αραβίδης Γ.

Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς (60′ Κλάδης), Ψαρρής, Μανωλάς, Κυριλίδης (57′ Τσαλιαγκός), Παπαδάκης, Καλαμάρας (83′ Γκοργκόλης), Γαλάνης, Θεοδωρακάτος.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δέγκλερης (46′ Μέμη), Ψήλος, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Μπάιρας (67′ Δούμας).

ΠΗΓΗ:Stoplekto.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι κατάφερε να αντισταθεί μόνο για ένα ημίχρονο και με γκολ που δέχθηκε στο 52' και στην εκπνοή του αγώνα(90') έχασε με 2-0 από την Αρμενία στο γήπεδο Ελληνικού.

Διαβάστε περισσότερα