e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την φορά αυτή ήταν σειρά του Απόλλωνα Περιστερίου να δοκιμάσει να σταματήσει το φανταστικό σερί του ΠΑΣ Γαλάτσι, στο νούμερο 15.Σε κάποια στιγμή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 57',που ο Απόλλωνας ισοφάρισε το γκολ του Μιχάλη Παπαδόπουλου,κάποιοι πίστεψαν στο 1ο στοπ για τον ΠΑΣ.

Αυτοί όμως ,που σίγουρα δεν το πίστεψαν,ήταν οι παίχτες της Γαλατσιώτικης ομάδας,αφού με δύο γκολ σε 5 λεπτά(71' & 76),έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους και έκαναν νέο ρεκόρ.16 αγωνιστικές χωρίς απώλεια βαθμού.Μόνο Νίκες...16!!

Σε ένα ματς θρίλερ και με πολύ σασπένς στο Περιστέρι,η Κορωνίδα έχασε με 3-2 από την τοπική ομάδα του Φοίνικα ,με γκολ στο 89'.

Η ομάδα του Γαλατσίου,προηγήθηκε με γκολ του Βελέντζα στο 50' ,αλλά μέσα σε οχτώ λεπτά δέχτηκε δύο γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ"(55' & 58').Παρά ταύτα,βρήκε την δύναμη να ισοφαρίσει στο 79'(Παναγιώτου),σκορ όμως που μπόρεσε να κρατήσει σχεδόν έως την εκπνοή του αγώνα,αφού στο 89' δέχθηκε το γκολ της ήττας. 

Διαβάστε περισσότερα

Με σκορ 1-0 επικράτησε ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ επί του σκληροτράχηλου Παγκρατίου εκτός έδρας, στο φιλόξενο γήπεδο του και σημείωσε την 15η συνεχόμενη νίκη του, με την οποία εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα ,το  πέτυχε στο 77΄ο γνωστός ύποπτος ... Χάρης Χαραλάμπους

Διαβάστε περισσότερα

Νίκη της Κορωνίδας στο Γαλάτσι με 2-1 επί της Χρυσούπολης για την 17 αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ...που την πλασάρει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε περισσότερα