e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

14 αγωνιστικές μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος και 14 νίκες για τον ΠΑΣ Γαλάτσι.Το Σάββατο το απόγευμα χωρίς να το φιλοσοφήσει αρκετά,κέρδισε με 2-0 στην έδρα του τον Πλάτωνα.

Το πρώτο γκολ,πέτυχε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου(45')  ο Πέτρος Φίλιππας, ο οποίος κέρδισε την μπάλα από την επιστροφή της από το δοκάρι.μετά από ένα πολύ όμορφο χτύπημα φάουλ του Γιώργου  Καραμανίδη.

Η νίκη του Γαλατσίου σφραγίστηκε  στο 81' από τον  Χάρη Χαραλάμπους ,που πέτυχε το  17ο τέρμα του στο Πρωτάθλημα και διατηρεί την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς όλων των Αθηναϊκών Πρωταθλημάτων

Η σύνθεση της ομάδας :

Φραγκουλόπουλος, Μπίλο, Βασιλάκης, Αμιράλης, Καραμανίδης (86' Τασσόπουλος - πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα), Συγγελάκης, Μπέρμπεκ (40' Διαμαντίδης), Κουλούρης, Φίλιππας (86' Μπαντούνας), Χαραλάμπους, Τσαλιαγκός.

 

Έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος,με τους πρωταγωνιστές να καταχειροκροτούνται.Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΑ,ο ΠΑΣ Γαλάτσι συνέντριψε με 4-1 τον Πανθησειακό στο Γαλάτσι χωρίς καμιά απώλεια βαθμών.13 αγώνες ..13  νίκες και 13Χ3=39 βαθμούς.

Τα γκόλ στον χθεσινό αγώνα πέτυχαν οι Χαράλαμπος Χαραλάμβους(45',52'), Μihail Berbec(70') και Βαγγέλης  Συγγελάκης(76')

Εντός έδρας  ήττα για την Κορωνίδα με  4-1 από την Ελπίδα Πετρούπολης.Η ομάδα της πόλης μας,δεν κατάφερε να αντιδράσει στο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πετύχουν  ακόμα τρία γκολ και να πάρουν τους  3 βαθμούς  της νίκης.Το μόνο που κατάφερε,ήταν να μειώσει σε  2-1 στο 75',αλλά πολύ  γρήγορα(78) δέχθηκε το 3ο γκολ και  έσβησαν  οι όποιες ελπίδες του.Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 84'.

Διαβάστε περισσότερα

Επιβλητικός  για μια ακόμα  φορά  ο Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ, συνέτριψε εκτός έδρας την ομάδα της Νέας Ζωής με το επιβλητικό σκορ 5-0 και χατ τρικ του Μπέρμπεκ. Έτσι μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, συμπλήρωσε 12 συνεχόμενες νίκες και παραμένει η μοναδική ομάδα όλων των Πρωταθλημάτων, χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια

Διαβάστε περισσότερα