e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ,η Κορωνίδα γνώρισε την ήττα στο Γαλάτσι ,από τον Γαλαξία Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν  Το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο τέλος του 1ου ημιχρόνου( 36') ,διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, αφού η Κορωνίδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου. 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Μανδαλιανός, Κορρές, Κράβαρι, Καράμπελας, Παπανίκος, Χρηστίδης, Μαύρος, Παλαιολόγου, Ψαρρός, Μαντζούφας.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Μπόντε (65΄Γιαννούσης), Βουδούρης, Νικολάου, Κατσιμπούλας, Λέμης (65΄Καραμάνης), Ιακωβάκης, Καρπούζος (84΄Νταγιάντας), Νίκος (89΄Καρβουνάς).

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Η άλλη ομάδα της πόλης μας ο ΠΑΣ Γαλάτσι ,συνεχίζει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα,αφού κατάφερε να πάρει μια μεγάλη ισοπαλία με 3-3, στην Μεταμόρφωση,απέναντι στον πολύ δυνατό Ατρόμητο!!!

Αν και βρέθηκε 3 φορές μπροστά στο σκορ (0-1 στο 8') (1-2 στο 30') και (1-3 στο 40')  δεν κατάφερε να κερδίσει ,αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο Β' ημίχρονο (2-3 στο 58' ) και (3-3 στο 78')

Αξιοσημείωτο το χατ τρικ του Χάρη Χαραλάμπους  .

Να σημειώσουμε επίσης,ότι ο ΠΑΣ Γαλάτσι έπαιξε με 10 παίχτες όλο το Β' ημίχρονο.

 

 

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο....για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.Μετά την νίκη εκτός έδρας στην Γλυφάδα..την Κυριακή στον αγώνα  για την 4η αγωνιστική, κέρδισε στην έδρα του με 2-0 τον Ιπποκράτη(Περιστέρι) .

Το σκορ άνοιξε στο τέλος(44') του 1ου ημιχρόνου ο Γιώργος Γεωργαντώνης ,ενώ στις αρχές(54')  του 2ου, ο  Ηλίας Χρυσανθακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0!!! 

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ ,εξελίχθηκε σε έναν φθινοπωρινό περίπατο στην Γλυφάδα,οπου η Κορωνίδα, συνεχίζοντας το καλό ξεκίνημα, επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Γλυφάδας.

Στο 43΄ο Χρηστίδης έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 52΄ο Κουκουλάρης έκανε το 0-2, ενώ ο Σκέμπη στο 85 ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 87΄ο Χρηστίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Στατεράς, Πετρόπουλος, Σταθούλιας (46΄Καλλιακούδας), Μπάλλιος, Γκλεζάκος, Σέχου, Παπανικολάου (12΄λ.τ. Σάτα), Αβούντου, Αντωνιάδης (83΄Παναγιωτόπουλος), Παπαδόπουλος (87΄Ζαΐμι), Πατσιαλής (46΄Σαρτζετάκης).

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Μανδαλιανός (73΄Λυμπερόπουλος Χ.), Κορρές, Κράβαρι (73΄Λυμπερόπουλος Α.), Καράμπελας, Παπανίκος, Χρηστίδης, Μαύρος (63΄Σκέμπη), Παλαιολόγου (46΄Κουκουλάρης), Ψαρρός, Τσελέντης (44΄λ.τ. Μαντζιούφας).

 

ΠΗΓΗ:STOPLEKTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια ισοπαλία και μια νίκη για τις ομάδες του Γαλατσίου στους αγώνες για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ

Στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου , η Κορωνίδα   δεν κατάφερε να να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γκυζιακού του  και έφερε ισοπαλία 1-1.

Αντίθετα ο ΠΑΣ Γαλάτσι πέτυχε την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μακριά από το Γαλάτσι.Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επιβλήθηκε με 2-0  της  ιστορική ομάδας του Εθνικού Αστέρα στο γήπεδο της Καισαριανής.

Τα γκολ του ΠΑΣ από τον Γιώργο Γεωργαντώνη στο 38' και 47'

  

 

 ________________________________________________________