e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

 

Η ιδέα ξεκίνησε από την γειτονική μας Ιταλία....Ο Βabbo Natale κάνει tour πάνω σε vespa και μοιράζει τα δώρα στα παιδάκια...

Ποιος θα ήταν λοιπόν ο πλέος κατάλληλος να κάνει  το copy στο Γαλάτσι...?Φυσικά ο Δήμαρχος ο Μαρκό....που ξέρει από vespa(παπάκι) και κάνει όλο το χρόνο, tour στη πόλη...μοιράζοντας απλόχερα δωράκια!!!

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

Τα φετεινά Χριστούγεννα στη πόλη μας ,όπως όλα δείχνουν,είναι διαφορετικά από τα περσινά.Παρά την ..επιμονή και τα πείσματα της Covid 19 ,o  Δήμος αποφάσισε να δώσει την πρέπουσα εορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη τα Χριστούγεννα 2021!!!

Το Γαλάτσι στολίστηκε...φόρεσε τα γιορτινά του (λίγο φτωχικά και πρόχειρα σε ...κάποιες πλατείες) ,με το τρενάκι  να μας οδηγεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό...Σίγουρα κάποιοι-ες  θα προτιμούσαν το Μετρό...υπομονή όμως φιλενάδες έως τα Χριστούγεννα 2030!!!

Ήδη ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ....ενώ κυκλοφόρησε και το βιβλιαράκι με το εορταστικό show του Δήμουν. Και όπως είδαμε και διαβάσαμε,πρόκειται για ένα show ανάλογο εκείνου που δίνεται στα Δημοτικά Συμβούλια και τους δρόμους της πόλης ...One man Show

Όπως βλέπουμε εδώ και 6-7 χρόνια, ο Δήμαρχος Μαρκόπουλος  έχει αναλάβει κάθε είδους ρόλο. Κάνει τον Δήμαρχο,τον Αντιδήμαρχο,τον Κλειδαρά, ξεχιονίζει τους δρόμους,"ξελασπώνει" δημοτικούς του Συμβούλους ,αλλάζει λάμπες στις κολώνες,πετάει σκουπίδια στους κάδους, βουλώνει τρύπες... στους δρόμους,κουβαλάει θρανία στα σχολεία,...ξεκλειδώνει σχολεία...

Δεν μιλάμε βέβαια για τα "κομματικά"...Εκεί δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.Παίζει Ν.Δ. ,παίζει ΠΑΣΟΚ, γίνεται ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,...δεν του βγαίνει μόνο ο  Κομμουνιστής!!!

Έτσι λοιπόν και τα Χριστούγεννα ,κάνει τον Αϊ Βασίλη, τον Santa Claus, τον Μάγο....ακόμα και το Θείο Βρέφος....

....και όλα συτά,με την ευγενική στήριξη κάποιων!!!
Σίγουρα θα ανάβει κανένα κεράκι για πάρτη τους ..να τους έχει ο Θεός καλά!!!!

 

 

 

 

 

  

 

....Πιο παλιά

.Πασοσυριζαίοι:Δεν πάω πουθενά...πουθενά,εδώ θα μείνω!!!
.Τελικά η Δημοτική Σύμβουλος,είχε δοθεί δανεική στον Σύριζα..για ένα χρόνο!
.Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου με gourmet δημιουργίες

.Αντιδήμαρχος από μεταγγραφή έκπληξη

.Zαϊρα και..."back to the future"
.Η σύντομη στιχομυθία μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Μαρκόπουλου
...Όταν ο Μαρκόπουλος πήγαινε...αριστερά!
...Τα εργαλεία του Δημάρχου
...Προβληματισμοί στον Δήμο....μετά το τέλος του Survivor

...Survivor ...και εκκλησάκι

...Guest stars...στο Survivor

..O "kόκκινος " Μαρκό!!!

..Πρωθυπουργός και Δήμαρχος:.ίδιο παπουτσάκι..ίδιο βηματάκι...Ti είδε ο Πρωθυπουργός ..στο Άλσος Βεϊκου

...Μαρκόπουλος..Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

....Εκκλησιομάχοι και Εκκλσιολάτρες ..στο Γαλάτσι

--Δημοτικοί λαχανόκηποι...μαντριά και κανναβόκηποι

....Αυτοκινούμενη περιφορά της εικόνας της Αγίας Γλυκερίας...και της πίστης στο Γαλάτσι.

....Κίνηση ΜΑΤ του Δημάρχου για το εκκλησάκι στο Άλσος!

...Τι προηγήθηκε του ανοίγματος του Άλσους Βεϊκου?
----
Ο μήνας είχε 9...αλλά το Άλσος Βεϊκου δεν άνοιξε!!!

....Ντροπή!Οι επιστολές του Χριστού...που δεν κατατέθηκαν στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης
..1821- 2021:Toυρκοβούνια και Επανασταση

-
--- υπέρ της εγκατάστασης του ναϊσκου στο Άλσος Βέϊκου

-...κρυφά ανοίγματα του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

- ...το πέταγμα του χαρταετού ...εκεί ψηλά στο εκκλησάκι

- Smart...Galatsi

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

- "Mπάχαλο από κοινού" ..στον Σύριζα

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..

 

 

 

Φαίνεται ότι κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μάλλον παρεξήγησαν ή ερμήνευσαν εσφαλμένα το γνωστό γνωμικό ' "κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν", δηλαδή ''καλύτερα να σιωπά κανείς παρά να μιλάει''!!

Παρακολουθώντας διάφορα Δημοτικά Συμβούλια, τόσο στο παρελθόν , όσο  και στο παρόν και με τη  νέα σύνθεση που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές  εκλογές,διαπιστώνουμε ,ό,τι οι περισσότεροι από τους Δημοτικούς Συμβούλους ,κυρίως  της συμπολίτευσης , αλλά και Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων , παρίστανται στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, μόνο και μόνο, έτσι για να παρίστανται

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έρχονται στα δημοτικά συμβούλια, μάλλον από υποχρέωση ή πολλάκις και από αγγαρεία, ψηφίζοντας απλά ΝΑΙ ή ΟΧΙ, χωρίς σχεδόν καμία φορά να έχουν λάβει τον λόγο- ενίοτε χωρίς να γνωρίζουν και το περιεχόμενο των υπό ψήφιση θεμάτων- και χωρίς να πουν τις απόψεις και προτάσεις του για  θέματα που εμπίπτουν μάλιστα στις δικές τους αρμοδιότητες.

Εκτός βέβαια αν τους έχουμε παρεξηγήσει και η σιωπή τους αυτή οφείλεται ,στο ότι έχουν παραχωρήσει στον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλo  και τον δικό τους ρόλο.
Γιατί όπως όλα δείχνουν και όπως όλοι βλέπουμε και ακούμε, είναι ο Δήμαρχος αυτός που  έχει αναλάβει «εργολαβικά» την παρουσίαση των θέσεων της Δημοτικής  Αρχής και τις απαντήσεις στα ερωτήματα και παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης. «One man show” !!!

Αυτό βέβαια, ίσως να ...αναδεικνύει  τις ικανότητες του Δημάρχου, σίγουρα όμως αδικεί κάποιους ή τους στερεί το δικαίωμα και της προσωπικής και πολλές φορές διαφορετικής  άποψης.

Αντίθετα, αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων, μιλούν στα κινητά τους ή παίζουν με αυτά διάφορα παιχνίδια στο διαδίκτυο ή βγαίνουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα από την αίθουσα, για τσιγάρο, κουτσομπολιό κλπ.

Όπως επίσης τους βλέπουμε λαλίλαστους εκτός δημοτικού Συμβουλίου ή να ποζάρουν χαμογελαστοί σε φωτογραφίες διάφορων κοινωνικών events.

Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου, είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να τον υπηρετούν σωστά, όχι μόνο με παρουσία  στις συνεδριάσεις, αλλά και με μελέτη των θεμάτων και την έκφραση της προσωπικής τους άποψης. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αφήνουν να μονοπωλεί  τον λόγο ο ίδιος  και ο ίδιος , αλλά να λένε κι αυτοί καμιά κουβέντα.

Οι δημότες τους έστειλαν εκεί και τους  θέλουν ενεργούς και δραστήριους, με προτάσεις, απόψεις και λύσεις και όχι απλά να συμφωνούν σηκώνοντας το χέρι στα προς συζήτηση –ψηφιση θέματα.

 

Ε.Π.

 

 

 

 

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

Χρονιά μεταγγραφών το 2021...για τις πολιτικές και δημοτικές ομάδες στο Γαλάτσι...

3 μέρες πριν,ο Δήμαρχος Μαρκόπουλος έκανε Αντιδήμαρχο την πρόσφατα αποκτηθείσα με μεταγγραφή Δημοτική Σύμβουλο της ομάδας του Ζώμπου.

Όπως πληροφορήθηκε η Δημοτική Σύμβουλος δόθηκε με ελευθέρας και όχι δανεική με οψιόν αγοράς.

Ένα χρόνο πριν ο Σύριζα είχε κάνει το "colpo grosso" στο Γαλάτσι,με την απόκτηση από το ΠΑΣΟΚ εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου.Μια κίνηση ,που παρ' ολα τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ενισχύσει και την Δημοτική ομάδα του Σύριζα.
Κι ενώ όλοι νομίζαμε ,ότι η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του ΠΑΣΟΚ,είχε αποκτηθεί με ελευθέρας, έρχονται οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, να "αποκαλύψουν" ,ότι είχε δοθεί δανεική και με οψιόν "επαν-αγοράς".

Η εφορευτική επιτροπή των εκλογών  του ΠΑΣΟΚ στο Γαλάτσι λοιπόν.προφανως αιφνιδιάστηκε σήμερα το πρωί, όταν είδε την προαναφερόμενη Δημοτική Σύμβουλο, να προσέρχεται στο Δημαρχείο να ψηφίσει.Το πρώτο που της ζήτησαν ήταν το Δελτίο της ομάδας του Σύριζα....Δεν ήξεραν βλέπετε,ότι το Δελτίο της το είχε επαναποκτήσει η ομάδα του ΠΑΣΟΚ Γαλατσίου..οπότε δεν μπορούσαν παρά να της επιτρέψουν  να ψηφίσει.

Την ίδια όμως έκπλξη ένοιωσαν και οι ...σύντροφοι του Σύριζα ,όταν έμαθαν τα νέα...που κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα στα διάφορα καφέ της πόλης.
Ούτε αυτοί βλέπετε,ήξεραν τις λεπτομέρειες της περσινής μεταγγραφής.

Κάποιοι δε  κακεντρεχείς και προκατειλημμένοι μίλησαν για διπλή κωλοτούμπα της Δημ. Συμβούλου...Προφανώς δεν πέρασαν έξω από το Δημαρχείο .να δουν και κάποιους άλλους  νεοσυριζαίους να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να ψηφίσουν.Σύντροφοι στο κόμμα του kolotoumba  δεν μιλάνε για κωλοτούμπες.
"Μάζευε κι ας είναι και ρόγες" συμβουλεύει η λαϊκή παροιμία,...παίζει όμως πάντα και κάποιες ρόγες να προκαλούν πίκρα 

Σίγουρα σύντροφοι ,δεν έχετε ακούσει  και τη φράση "Παλτό η μεταγγραφή" .Παλτό λοιπόν, λέμε  τον ποδοσφαιριστή που έρχεται στην ομάδα μετεγγραφή  με τυμπανοκρουσίες και ταρατατζούμ αλλά γρήγορα αποδεικνύεται λίγος και διαψεύδει παταγωδώς τις προσδοκίες των φιλάθλων.

 

ΥΓ.Προφανώς το ΠΑΣΟΚ αποκτά πλέον και παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο...με την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Πασόκ  του προχθές ,Σύριζα του χθες, Πασόκ του σήμερα ...αύριο Bλέπουμε"  

Να σημειώσουμε δε <ότι ο Σύριζα πρέπει να αναπληρώσει το κενό που άφησε στο Συντονιστικό του όργανο....η προαναφερθείσα μεταγγραφή.

 

 

 

....Πιο παλιά

.Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου με gourmet δημιουργίες

.Αντιδήμαρχος από μεταγγραφή έκπληξη

.Zαϊρα και..."back to the future"
.Η σύντομη στιχομυθία μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Μαρκόπουλου
...Όταν ο Μαρκόπουλος πήγαινε...αριστερά!
...Τα εργαλεία του Δημάρχου
...Προβληματισμοί στον Δήμο....μετά το τέλος του Survivor

...Survivor ...και εκκλησάκι

...Guest stars...στο Survivor

..O "kόκκινος " Μαρκό!!!

..Πρωθυπουργός και Δήμαρχος:.ίδιο παπουτσάκι..ίδιο βηματάκι...Ti είδε ο Πρωθυπουργός ..στο Άλσος Βεϊκου

...Μαρκόπουλος..Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

....Εκκλησιομάχοι και Εκκλσιολάτρες ..στο Γαλάτσι

--Δημοτικοί λαχανόκηποι...μαντριά και κανναβόκηποι

....Αυτοκινούμενη περιφορά της εικόνας της Αγίας Γλυκερίας...και της πίστης στο Γαλάτσι.

....Κίνηση ΜΑΤ του Δημάρχου για το εκκλησάκι στο Άλσος!

...Τι προηγήθηκε του ανοίγματος του Άλσους Βεϊκου?
----
Ο μήνας είχε 9...αλλά το Άλσος Βεϊκου δεν άνοιξε!!!

....Ντροπή!Οι επιστολές του Χριστού...που δεν κατατέθηκαν στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης
..1821- 2021:Toυρκοβούνια και Επανασταση

-
--- υπέρ της εγκατάστασης του ναϊσκου στο Άλσος Βέϊκου

-...κρυφά ανοίγματα του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

- ...το πέταγμα του χαρταετού ...εκεί ψηλά στο εκκλησάκι

- Smart...Galatsi

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

- "Mπάχαλο από κοινού" ..στον Σύριζα

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..

 

 

  .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πέρασαν   οι Δημοτικές Εκλογές  ζούμε στον αστερισμό του Κορωνοϊού και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

Όπως είναι γνωστό την προηγούμενη Κυριακή,Δημοτική Σύμβουλος ,μέλος του Σύριζα και της συντονιστικής επιτροπής της Οργάνωσης Γαλατσίου, περνώντας  έξω από το Δημαρχείο είδε ουρά και τις πόρτες ανοιχτές ...και μπήκε μέσα και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Προφανώς θα είδε στην ουρά και άλλους (νεοσυριζαίους και μη)  ,που μιλούσαν για Προοδευτική Συμμαχία.και  μάλλον μπερδεύτηκε .

Όπως και να 'χει όμως το θέμα ...οι σύντροφοι ,τα πήραν στο κρανίο ,όταν είδαν τους πασοσυριζαίους ,σαν να μην τρέχει τίποτα ,να σκάνε μύτη, κουνιστοί ,λυγιστοί και ευδιάθετοι, στα γραφεία  του ημιυπογείου της οδού Λέσβου.

Βλέπετε όλα τα ' χει η Μαριορή, ο (πράσινος) φερετζές της έλειπε"...Λογικό λοιπόν να πέσει το σχετικό κράξιμο και να τους δείξουν ...πόρτα.

Σιγά μη μασήσουν όμως ...Η μόνη τους αντίδραση εκφράστηκε...σιγοτραγουδώντας 

Η επιβεβαίωση της πληροφορίας ..έρχεται από τον  τοίχο της  compagna Angelica ...

"Δυσαρεστημένοι νεοσυριζαίοι εγκαλούν τους "μουχλιασμένους ινστρούχτορες" ότι δεν γνωρίζουν τις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού περί συμμαχιών επειδή τους μαλώσαμε που πήγαν να ψηφίσουν στο ΚΙΝΑΛ αλλά δεν θέλουν να φύγουν κι απ' το ΣΥΡΙΖΑ.
Συντρόφια, μην μπερδεύεστε: Όταν ο σύντροφος Μάο έλεγε ν' αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν, δεν εννοούσε σε ξένους κήπους!"

Compagna Angelica ....δυστυχώς αυτοί είναι της σχολής του Βασιλάκη του Καρρά και ήταν γνωστό σε όλα τα νυχτομάγαζα!!!

....και όπως μάθαμε,τραγουδιστή και με στεντόρεια φωνή.... ήταν και η απάντηση των συντρόφων,oι οποίοι ,για να είμαστε ειλικρινείς, είχαν προειδοποιήσει για τυχόν ..ξεστρατίσματα!!!

 

 Τι να πει κανείς για αυτά που συμβαίνουν στην Προοδευτική συμμαχία..
Ήτανε στραβό το κλήμα σύντροφοι,το 'φαγε κι ο γάιδαρος"

 

....Πιο παλιά

.Τελικά η Δημοτική Σύμβουλος,είχε δοθεί δανεική στον Σύριζα..για ένα χρόνο!
.Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου με gourmet δημιουργίες

.Αντιδήμαρχος από μεταγγραφή έκπληξη

.Zαϊρα και..."back to the future"
.Η σύντομη στιχομυθία μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Μαρκόπουλου
...Όταν ο Μαρκόπουλος πήγαινε...αριστερά!
...Τα εργαλεία του Δημάρχου
...Προβληματισμοί στον Δήμο....μετά το τέλος του Survivor

...Survivor ...και εκκλησάκι

...Guest stars...στο Survivor

..O "kόκκινος " Μαρκό!!!

..Πρωθυπουργός και Δήμαρχος:.ίδιο παπουτσάκι..ίδιο βηματάκι...Ti είδε ο Πρωθυπουργός ..στο Άλσος Βεϊκου

...Μαρκόπουλος..Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

....Εκκλησιομάχοι και Εκκλσιολάτρες ..στο Γαλάτσι

--Δημοτικοί λαχανόκηποι...μαντριά και κανναβόκηποι

....Αυτοκινούμενη περιφορά της εικόνας της Αγίας Γλυκερίας...και της πίστης στο Γαλάτσι.

....Κίνηση ΜΑΤ του Δημάρχου για το εκκλησάκι στο Άλσος!

...Τι προηγήθηκε του ανοίγματος του Άλσους Βεϊκου?
----
Ο μήνας είχε 9...αλλά το Άλσος Βεϊκου δεν άνοιξε!!!

....Ντροπή!Οι επιστολές του Χριστού...που δεν κατατέθηκαν στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης
..1821- 2021:Toυρκοβούνια και Επανασταση

-
--- υπέρ της εγκατάστασης του ναϊσκου στο Άλσος Βέϊκου

-...κρυφά ανοίγματα του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

- ...το πέταγμα του χαρταετού ...εκεί ψηλά στο εκκλησάκι

- Smart...Galatsi

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

- "Mπάχαλο από κοινού" ..στον Σύριζα

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..

 

 

   .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πλησιάζουν  οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

 

 

Έρχονται Χριστούγεννα και ο Δήμος Γαλατσίου αποφάσισε ,όχι μόνο κανείς να μην μείνει νηστικός ,αλλά και να ...χαλάσει την δίαιτα , όλων αυτών των λαίμαργων και βουλιμικών ( ..και με την εξουσία) συμπολιτών μας.

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα δημιουργήσει ο Δήμος,όπως μας πληροφορούν οι αρμόδιοι  ...γνωστοί Έλληνες μάγειρες και chefs ,θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν δωρεάν ξεροτήγανα ,όρνιθες(σικ οι κότες), αίγα(σικ η γίδα) ...κοψίδια κ.λ.π.

Η έκπληξη όμως θα είναι οι διεθνούς φήμης guest stars, μέλη του executive chefs club ,με τις πολυβραβευμένες των οποίων  gourmet δημιουργίες  ....θα κάνουν πάρτυ οι ουρανίσκοι μας...

 

 

 

 

Θα φάμε θα πιούμε και....

 

 

 

 

 

....Πιο παλιά

.Αντιδήμαρχος από μεταγγραφή έκπληξη
.Zαϊρα και..."back to the future"
.Η σύντομη στιχομυθία μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Γ. Μαρκόπουλου
...Όταν ο Μαρκόπουλος πήγαινε...αριστερά!
...Τα εργαλεία του Δημάρχου
...Προβληματισμοί στον Δήμο....μετά το τέλος του Survivor

...Survivor ...και εκκλησάκι

...Guest stars...στο Survivor

..O "kόκκινος " Μαρκό!!!

..Πρωθυπουργός και Δήμαρχος:.ίδιο παπουτσάκι..ίδιο βηματάκι...Ti είδε ο Πρωθυπουργός ..στο Άλσος Βεϊκου

...Μαρκόπουλος..Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!

....Εκκλησιομάχοι και Εκκλσιολάτρες ..στο Γαλάτσι

--Δημοτικοί λαχανόκηποι...μαντριά και κανναβόκηποι

....Αυτοκινούμενη περιφορά της εικόνας της Αγίας Γλυκερίας...και της πίστης στο Γαλάτσι.

....Κίνηση ΜΑΤ του Δημάρχου για το εκκλησάκι στο Άλσος!

...Τι προηγήθηκε του ανοίγματος του Άλσους Βεϊκου?
----
Ο μήνας είχε 9...αλλά το Άλσος Βεϊκου δεν άνοιξε!!!

....Ντροπή!Οι επιστολές του Χριστού...που δεν κατατέθηκαν στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης
..1821- 2021:Toυρκοβούνια και Επανασταση

-
--- υπέρ της εγκατάστασης του ναϊσκου στο Άλσος Βέϊκου

-...κρυφά ανοίγματα του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

- ...το πέταγμα του χαρταετού ...εκεί ψηλά στο εκκλησάκι

- Smart...Galatsi

- Leccaculo στα Ιταλικά...γλειφτρόνι στα δικά μας..

- "Mπάχαλο από κοινού" ..στον Σύριζα

Δέηση στην Αγία Γλυκερία ... για το εκκλησάκι στο Αλσος Βέϊκου!!!

' ένα σμπάρο ...δυο εκκλησάκια!!!

- Εκκλησάκι....και πρόβατα στο Άλσος Βέϊκου,ζωντανεύουν ιστορικές μνήμες!!

-Συνέχεια στο σήριαλ " εκκλησάκι" ....Μεταφέρθηκε στο κέντρο Γαλατσίου

- Μετά από τις διαμαρτυρίες, τo εκκλησάκι στο Άλσος Βέϊκου...άλλαξε χρώμα!!!

- Καβάλα πάει στην εκκλησιά(στο Άλσος),καβάλα προσκυνάει...ο Δήμαρχος!!

Το δώρο του Αη Βασίλη στον Δήμαρχο

-
Οι (αριστεροί) μάγοι με τα δώρα...στο Δημαρχείο

- Τι ζήτησε φέτος ο Δήμαρχος από τον Αη Βασίλη..

- Έτοιμοι(ες) για το ραντεβού σας...με τον Δήμαρχο?
-
 Σεξιστική επίθεση ...η απάντηση για τις κωλοτούμπες.

Kolotumbes και στο Γαλάτσι....για το ΠΑΛΑΙ?

Εθελοντές ....για τα έργα στην Λεωφόρο Βείκου!!! 

- Ο Μαρκόπουλος,ο Τσίπρας ...και ο έρπης!!!

 

 

Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να ήταν στον αγιασμό των σχολείων..