e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ζούμε σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Tελείωσαν  οι Δημοτικές  Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

Ο Μπένι για να πάει Βρυξέλλες πήρε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο,του  Ίκαρου  όμως για να πάει Ρώμη και ειδικότερα στο Βατικανό του βγήκε η γλώσσα έξω...

Θα μου πείτε ούτως ή άλλως έχει "βγάλει γλώσσα" τώρα τελευταία,ειδικότερα μετά την επιτυχημένη στήριξή του,στη Δημοτική Κίνηση "Ενότητα για την Ανατροπή " που με την δική του συμβολή κατάφερε να πλασαριστεί στην πεντάδα των  μονομάχων(βγήκε 5η μεταξύ 6 συνδυασμών)

...μην μιλήσω βέβαια και για την ιστορική πρωτιά του Σύριζα στις Ευρωεκλογές..."Μια το ένα μια το άλλο,κάτσε κάτω να στο βάλω...εγώ το θεματάκι που θα παίξεις, λέει έμμεσα ο Ίκαρος στην απάντηση που μου δίνει ,μέσα από μια αφήγηση με έντονα σεξιστικά υπονοούμενα"..

"Όπου Σύριζα  και χαρά κι ο Ίκαρος πρώτος ....λοιπόν!!"

Η δικαιολογία ήταν βέβαια η επίσκεψη στην Αιώνια Πόλη,μια επίσκεψη που συνέπεσε μ'' εκείνη του Τσίπρα στο Βατικανό.

Αυτό όμως φιλενάδες που ίσως δεν ξέρετε είναι,ότι της επίσκεψης Τσίπρα στο Άγιον Όρος,είχε προηγηθεί μια πολυήμερη δράση του Ίκαρου..στον ίδιο ακριβώς χώρο.

 

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την επίσκεψη του Αλέξη στο Θιβέτ και την συνάντησή του με τον Δαλάι Λάμα...

 

Που 'σαι Πασπάλα  για να δεις το Πρωταγωνιστή της Αλλαγής!!

 '2014-09-19-