e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

                                                     

Η Δημοτική Πράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" ,σχολιάζει την εκδήλωση της Δημ. Παράταξης του Σύριζα "Γαλάτσι από Κοινού" που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/02  στο Καμίνι, με ομιλητές τους  Πάνο Σκουρλέτη και Γιάννη Ραγκούση

 

 

Την Τρίτη 26/2 στο ΚΑΜΙΝΙ συναντήθηκαν το 1ο Μνημόνιο (μέσω του κ.Ραγκούση) με το 3ο Μνημόνιο (μεσω του κ.Σκουρλέτη) και απόφασισαν να πορευτούν.. ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!!

Οι δυνάμεις του Σύριζα, σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, καλούν σε συγκρότηση «προοδευτικού μετώπου» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ποιους «βαφτίζουν» προοδευτικούς και συμπορεύονται μαζί τους; Υπουργούς της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου του 1ου Μνημονίου (Λ.Κατσέλη, Γ.Ραγκούση, Θ.Μωραϊτη), υπουργούς των ακροδεξιών ΑΝΕΛ (Ε.Κουντουρά και Τέρενς Κουίκ) και άλλους προοδευτικούς πολιτικούς τύπου Κ.Παπακώστα.

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, όσοι αισθάνονται αριστεροί και προοδευτικοί, έχουν πλέον σημαντική πείρα τόσο από την «πρώτη φορά Αριστερα» όσο και από τα παραδοσιακά κόμματα του κεφαλαίου.

Με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες (Τοπικές, Ευρωεκλογές, Βουλευτικές) η λαϊκή πλειοψηφία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για την ανασύνταξη του εργατικού –λαϊκού κινήματος, για την ανατροπή.