e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Έκανε την ανατροπή το Γαλάτσι στο γήπεδο Καλαμακίου και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον τοπικό ΑΟ Καλαμακίου.

Πρωταγωνιστής των κυανόλευκων ήταν ο Γεωργαντώνης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του με προσωπικές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 40', σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο.
Το ματς  όμως  ήρθε... τούμπα στο δεύτερο μέρος!
Στο 49' ο Γεωργαντώνης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, ενώ στο 68' ο 23χρονος άσος σημείωσε με πλασέ το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Δεονάς-Μπαζακούλας

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Φύτρος (59' Καλός), Παπαχρόνης, Καλογερόπουλος, Κυργοτάσης, Παπαϊορδάνου, Λάιος (74' Α. Βυζιργιάννης), Παππάς, Γιανναράκος, Τσακαλίδης (74' Φουστέρης)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Τσεπάς, Παπαδόπουλος (88' Τουλούμης), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Γράβας (88' Μήτσης), Γεωργαντώνης (88' Αρετάκης), Μπαϊράμης (74' Μπατζέλης).

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

 

 

Στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου είχαν τους λόγους τους να νιώθουν ανάμεικτα συναισθήματα τόσο στις τάξεις της Κορωνίδας όσο και σε εκείνες του Διαγόρα, μετά την αναμέτρησή τους για την 21η αγωνιστική που δεν ανέδειξε νικητή (2-2)
.

Η Κορωνίδα «άγγιξε» το «τρίποντο» σε ένα ματς που σε αρκετές περιπτώσεις στάθηκε «τυχερή», ο Διαγόρας Αιγάλεω «έσωσε» στο τέλος έναν βαθμό, έπειτα από ένα ματς που είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

O Διαγόρας έφτασε πολύ  κοντά στο γκολ μόλις στο 4', η μπάλα όμως βρήκε δοκάρι. Στο 22' με πέναλτι έκανε το  το 0-1.
Ωστόσο, η συνέχεια είχε διαφορετική τροπή, αφού στο 44' ο Κοτόβ αξιοποίησε μπαλιά του Καράμπελα και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου .

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενο κέρδισαν ένα ακόμα  πέναλτι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο ίδιος  παίχτης(Μπότης)  που είχε χτυπήσει με επιτυχία το πρώτο., αφού έστειλε  την μπάλα  άουτ.


Στο 52' ο ίδιος παίκτης, ίσως ο μοιραίος για τον Διαγόρα,  είχε δοκάρι με σουτ, για να φτάσουμε στο 55' όπου ο Τσελέντης με σουτ από θέση εκτός περιοχής σκόραρε για το 2-1!

 

Οι  φιλοξενούμενοι και πρωτοπόροι του 3ου ομίλου άσκησαν έντονη πίεση για την ισοφάριση, είχαν και δοκάρι στο 78', για να πετύχουν εν τέλει το γκολ στο 94ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ .

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για την Κορωνίδα, πολύ χρήσιμο για την παραμονή στην κατηγορία.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Γιαννόγλου, Κονιτόπουλος (46' Κορρές), Σοαντζόγλου, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Μαύρος, Καραγιάννης (84' Μπρούμας), Κοτόβ (88' Μούσα), Σκέμπι (46' Τσελέντης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κολοβός (61' Μάκρας), Αγγελόπουλος, Σκλαβενίτης (74' Λευθεριώτης), Μελής (46' Τζαβάρας), Ζήκος, Μπότης, Μπόζας (81' Καλλίλας), Σιδηρόπουλος (61' Φέκκας), Μουράτης, Καμπεράι.

 

 

 

ΠΗΓΗ soccerlive