e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 3on3 Streetball στις 25 και 26 Ιουνίου 2016 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο- ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου ,το οποίο διοργανώνεται από τον ΠΣΑΚ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τα τουρνουά 3Χ3 του καλοκαιριού, που συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων. Στο Ηράκλειο μάλιστα, αναμένεται για πρώτη φορά, να διεξαχθούν αγώνες και μετά τη δύση του ήλιου.

Για μία ακόμη χρονιά ΕΟΚ και ΠΣΑΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη διάδοση του μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φέτος, δε, πέρα από το μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού, τα τουρνουά 3Χ3 έχουν ακόμη μεγαλύτερο κοινωνικό χαρακτήρα μετά την πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα κοινωνικά συσσίτια, προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Στο Γαλάτσι θα συγκεντρωθούν  τρόφιμα για το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

 

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού,σαράντα πέντε (45) χορευτικές ομάδες από το Γαλάτσι, την Ελλάδα και τον κόσμο,συναντιούνται στο Ολυμπιακό, Αθλητικό & Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου "ΠΑΛΑΙ" την Δευτέρα 9.05. 2016, 19:00 & Τετάρτη 11.05. 2016, 19:00

 

 

 

Εκδόθηκε η απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, έπειτα από συνεχή και αγαστή συνεργασία του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου και του Διευθυντή Δασών κ. Σωτήρη Σίμνου, με αποτέλεσμα να γίνει «παραχώρηση κατά χρήση της διοίκησης, διαχείρισης, βελτίωσης, συντήρησης κτλ. του Άλσους Βεΐκου στο Δήμο Γαλατσίου και χωρίς αντάλλαγμα, για αόριστο χρόνο έκτασης δημόσιου Άλσους».

Ο Δήμος Γαλατσίου ήδη συντάσσει σχετική μελέτη για την αναβάθμιση του Άλσους και σύντομα θα ξεκινήσουν έργα συντήρησης των εγκαταστάσεων, ώστε το ήδη όμορφο και πράσινο Άλσος Βεϊκου να γίνει το πιο όμορφο Άλσος της Αττικής.