e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στη Πλατεία Λυσίου(Παλιό Τέρμα ),ο Σύριζα Γαλατσίου πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση με ομιλήτρια την αναπληρώτρια υπουργό  Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας ενάντια στην Ιερή Συμμαχία της Λιτότητας δεν θα είναι εύκολος. Η μάχη θα διαρκέσει πολύ και θα είναι σκληρή.

Η Αριστερά αντιστέκεται στην επιχείρηση στραγγαλισμού της οικονομίας και της κοινωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προδίδει το λαό και τις ελπίδες του.

Με τη Δημοκρατία δεν παίζουμε, δεν υποχωρούμε και δεν υποτασσόμαστε ! 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους συντρόφους και τους φίλους μας, να συστρατευθούν μαζί μας στον δύσκολο και ωραίο αγώνα για την τελική δικαίωση του λαού μας.

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, 

ΠΕΜΠΤΗ 25/6,  7.30 μ.μ. , 

Πάρκο ΛΥΣΙΟΥ (π.τέρμα).

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ : ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ

 

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Για  4η συνεχή χρονιά ο Εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου "Αγία Ειρήνη" σας προσκαλεί στο Αντάμωμα της Γειτονιάς για την υποδοχή του Καλοκαιριού,που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 9 το βράδυ,επί της οδού Δράμας(Πανόραμα)

 

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  

ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ                                                                   

«Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»

ΞΑΝΘΗΣ  19, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Facebbok:  http://www.facebook.com/panoramagalatsi                                                                        

Tηλ. επικοινωνίας: 6944 570913 (Ειρήνη Μαθιού)

6936 912499 (Κων/νος Γκούλιος)

 

Tην Παρασκευή 5 Ιούνη 2015, στις 5:30 μ.μ. οι μικροί δημιουργοί του 1ου & 12 Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου, σας καλούν να παρακολουθήσετε στην 'εκπομπή' τους  "Καφέ  με την παιδική φαντασία". Μαζί τους θα φτιάξει παραμύθια ο δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών κ. Κώστας Στοφόρος.