e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Γονιός αθλητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ έστειλε στο Galatsi Sports καταγγελία γονέων σχετικά με την εγκατάλειψη των ανοικτών γηπέδων, τη μεροληπτική χρήση του κλειστού Γηπέδου από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, καθώς και την ανυπαρξία σοβαρής συντήρησης των υποδομών. Και βέβαια την απαίτηση όλων για ένα νέο κλειστό στο Γαλάτσι(Η διεκδίκηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου(ΠΑΛΑΙ),θα έλυνε το πρόβλημα)

Η καταγγελία όπως  στάλθηκε στο Galatsi Sports…σε δύο φωτογραφίες

Mε αφορμή την επιστολή αυτή ,ο φωτογράφος του Galatsi Sports έκανε μια βόλτα στα ανοικτά γήπεδα του Αλσους Βέικου και κατέγραψε εικόνες που δείχνουν εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Πλήρης εγκατάλειψη των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ,  όπου εκτός των άλλων γίνονται και επίσημα παιχνίδια μπάσκετ. Χωρίς στεφάνι το ένα ταμπλό, σε κατάρρευση τα άλλα δύο ταμπλό , ένα αντέχει ακόμα με αλυσιδωτό  δίκτυ. Το κόστος ενός καινούργιου Πλήρους ς Ταμπλό Μπάσκετ Ολυμπιακού Τύπου είναι 500€. (μετά από πρόχειρη έρευνα στο ιντερνέτ)

Τουαλέτες μόνιμα ανοικτές, δίπλα στο κυλικείο στην είσοδο του γηπέδου ποδοσφαίρου. Πας για καφεδάκι και υποχρεωτικά εισπνέεις και τις απαραίτητες μυρωδιές των ούρων από τις τουαλέτες. Και το κυλικείο είναι κατάστημα «υγειονομικού ενδιαφέροντος».

ΠΗΓΗ kai φωτό :Galatsi Sports

 

 

Στις 18 Οκτωβρίου  2014 κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή του Γαλατσιώτη Στέλιου Κοντοδήμου με τίτλο, «Στα Αετώματα της ερωτικής και ανένταχτης  Αντί-ποίησης».

Ανακοίνωση έβγαλε ο Δήμος Γαλατσίου μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από διεκδικήσεις εκτάσεων από  το κράτος  και τα ειδοποιητήρια που έφτασαν  από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αττικής σε ιδιοκτήτες ακινήτων και στο Γαλάτσι .